دستگاه بلانچر یک دستگاه ایده آل برای نیم پز کردن محصولاتی مانند لوبیا، نخود، عدس و موارد مشابه می باشد که در فرآوری خطوط تولید کنسروجات غیر گوشتی به کار گرفته می شود.
راندامان این مدل از بلانچر اتومات ساخته شده توسط شرکت ابزار بسته بندی خراسان، بسته به ابعاد انتخابی بین 1.5 تا 3 تن می تواند باشد.
بلانچینگ یا بلانچر در صنعت غذا برای یا غیرفعال کردن آنزیمها بکار می رود. فرآیند حرارتی نسبتا ملایمی که در بلانچینگ به کار میرود آنزیمها را از فعالیت باز میدارد.
در این فرآیند محصولات تحت تاثیر آب جوش و یا بخار آب برای مدت کوتاهی قرار دارند و به سرعت در آب سرد قرار میگیرند تا پخته نشوند و شکل ظاهری آن ها تغییر محسوسی نکند. دستگاهی که فرآیند بلانچینگ در آن انجام میشود بلانچر نامیده میشود. بلانچینگ عموما به دو روش استفاده از آب جوش و یا بخار آب انجام می شود.
مزایای بلانچینگ :
شفاف کردن رنگ مواد غذایی
ضد عفونی کننده
پیش پز کردن محصولات
غیرفعال کردن آنزیمها
کم کردن زمان پخت
برای سفارش ساخت، خرید و یا مشاوره در خصوص دستگاه بلانچر اتوماتیک حبوبات می توانید در ساعات کاری با شماره های 05135413053 تماس بگیرید و یا از طریق فرم ارتباط با ما درخواست خود را ارسال نمایید. همکاران ما در شرکت ابزار بسته بندی خراسان همواره پاسخگوی شما خواهند بود.
همچنین برای کسب اطلاعات بیشتر بر روی لینک زیر کلیک کرده و با کارشناسان ما در تماس باشیدو
- ۰۱/۰۷/۰۲
سلام مطالبتون عالی بود ممنون میشم اگه از سایت من هم دیدن کنید 🙏